Konst eller klotter?

Jag tycker det är definitvit konst! Vilket hantverk och total balans mellan färg o form

Herr mode väl skräddat o tidlöst

 

Mode

För andra betydelser, se Mode (olika betydelser).
Mode, (latin: modus), betyder sätt, fason, rytm, mått, gräns; något som är förenligt med tidens rytm och smak, alltså det som är modernt. Ordet används framför allt, men inte uteslutande, beträffande kläder. Jämför stil, trend och subkultur. Mode speglar den rådande tidsandan och dess ideal.[1] Det kan ta sig uttryck i kläder, arkitektur, målarkonst eller musik. Inom givna kulturella gränser kan en person höja sin status i gruppen genom att ändra klädedräkten.
Modehistorien speglar samtidigt kultur som historia.
” Om jag finge välja bland den brokiga massa böcker som kommer ut hundra år efter min död, vet ni vilken jag skulle ta?...Nej, jag skulle inte ta en roman i detta framtida bibliotek och inte heller någon historisk bok, ty i den mån den innehåller något av intresse är den också en roman.
Min vän, jag skulle helt simpelt välja en modejournal för att se hur kvinnorna klär sig ett sekel efter min bortgång. Och dessa klädtrasor skulle säga mig mer om framtidens människor än alla filosofer, författare, predikanter och vetenskapsmän. „
— Anatole France
Viss klädsel är endast avsedd för vissa tillfällen – uniform, arbetskläder, folkdräkt, högtidsdräkt – och är, bland annat just därför, ofta mindre påverkade av modetrender; jämför klädkod.

ååå

längtar till söndag..
en dag på studio amae i Malmö <3
så passa på att boka tid, nästa vecka är jag tillbax med insperation över öronen ;)

klippstol

skön still, men är det lika skönt att sitta i?

Utkast: Sep. 07, 2012

produkt placering!

emcuts påse fick vara med på scenen!
underbara jazz toner sjunger -"emcut!! makes your haircut!"

vart skaffar du din inspiration ifrån?

nu är det dax..

härliga hösten. dax för nya tag, ny insperation! jag åker till amae studio i Malmö i helgen o boostar i energi och idér ;) <3
RSS 2.0